Categorii produse

AMPLIFICARE FRANE AISIN bbt017

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : AISIN
Cod produs : bbt017

565.00 Lei (TVA inclus)

Produs nu se mai afla pe stoc.

Dupa ce comandati AMPLIFICARE FRANE AISIN bbt017 veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Cod OEM Masina Descriere
44610-60801 TOYOTA

Este compatibil cu urmatoarele marci auto: TOYOTA. (vezi toate)

Top autoturisme compatibile: TOYOTA LAND CRUISER 80 (_J8_) 4.2 TD (HDJ80) (167CP - 123 KW), TOYOTA LAND CRUISER 80 (_J8_) 4.2 TD (HDJ80) (160CP - 118 KW) (vezi toate)

Cod OEM Masina Descriere
44610-60801 TOYOTA
Producator Model Motorizare Carburant Cilindri Tip constructie Constructie de la Constructie pana la

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.