Categorii produse

ARGILA DECONTAMINARE AUTO SONAX CLAYBAR 200G

Din totalul de review-uri (0)
Distribuitor : Sonax
Cod produs : so450205

78 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ARGILA DECONTAMINARE AUTO SONAX CLAYBAR 200G veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Sonax ClayBar - Argila Decontaminare este o argila fina pentru inlaturarea mizeriei dificile de pe suprafetele vopsite, mizerie ce nu poate fi inlaturata odata cu spalarile de rutina (poluarea industriala, seva copacilor, smoala, insecte, praf, gazare cu vopsea, particule de fier). Foloseste Sonax ClayBar - Argila Decontaminare impreuna cu lubrefiantul pentru argila .

Continut: 200 g (baton).
 

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Auto
Tip produs Accesorii curatare

CARACTERISTICI TEHNICE

Greutate (kg) 200 g

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.