Categorii produse

BEC OSRAM STANDARD H4 12V 60/55W BLISTER 1 BUC

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Osram
Cod produs : 64193-01b

11 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati BEC OSRAM STANDARD H4 12V 60/55W BLISTER 1 BUC veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

A vede si a fi vazut este esentiala pentru siguranta calatoriei.Solutiile moderne de luminare asigura o vizibilitate excelenta si permit o reactie mai rapida in cazul obstacolelor ce pot aparea in timpul conducerii.Osram este unul dintre leaderii mondiali cand vine vorba de fabricarea becurilor auto si va ofera o gama larga de produse din care puteti alege.In Europa si Asia, Osram este concentrat pe surse individuale de lumina si astfel in cooperare cu mari producatori de masini. Osram a dezvoltat solutii geniale si de inalta calitate de luminare pentru masini.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.