Categorii produse

BEEP STOPPER SI PRELUNGITOR CATARAMA CENTURA DE SIGURANTA LAMPA

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Lampa
Cod produs : lam72397

22 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati BEEP STOPPER SI PRELUNGITOR CATARAMA CENTURA DE SIGURANTA LAMPA veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Beep stopper si prelungitor catarama centura de siguranta Lampa.

Clema centura siguranta pentru oprire alarma centura

Se introduce in locul centurei de siguranta atunci cand nu doriti sa o purtati pentru a opri sunetul de avertizare centura

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.