Categorii produse

Amortizoarele KYB

Amortizoarele KYB

Producatorii de piese auto duc o lupta dura in goana dupa clienti. Asa se intampla si in cazul celor ce produc amortizoare. Fiecare incearca sa inoveze in fiecare zi in acest domeniu pentru a fi mereu cu un pas inainte.

Cei de la KYB sunt printre cei mai mari producatori de amortizoare din lume. In fiecare saptamana, se fabrica 1.000.000 de astfel de produse. In lume, una din patru masini e dotata cu amortizoare Kayaba (Kyb). Ca si OE, amortizoare KYB sunt fabricate in aceleasi fabrici si se folosesc aceleasi tehnologii. Supapele sunt facute in asa fel incat sa permita potrivirea amortizoarelor la vehiculele cu alte componente la suspensiile uzate.

Corporatia KYB ofera o gama variata de produse clientilor. Amortizorul KYB Ultra - SR este pa gaz cu presiune ridicata monotubular. De asemenea, acestea sunt amortizoare cu picior si cartuse. Acestea au o forta de absortie mai mare a socurilor ce permite mentinerea stabila de drum si mentinerea directiei.

Amortizoarele KYB AGX sunt pe gaz bitubular ajustabil, lucru ce le permite soferilor sa ajusteze amortizarea in functie de conditiile de drum. Acest model de amortizor este prevazut cu o supapa unica si progresiva. Amortizorul AGX furnizeaza o putere mai mare si o calitate mai buna si datorita pistonului sinterizat din fier.

Japonezii de la Kayaba produc si amortizoare bazate pe ulei. Este vorba de amortizoarele premium care sunt create, in special, pentru a compensa uzarea acumulata si deteriorarea altor piese din sistemul de suspensie. Amortizoarele KYB Premium sunt create, in special, pentru a compensa uzarea acumulata si deteriorarea altor piese din sistem. Toate aceste lucruri au rolul de a mentine o directie buna, ceea ce ofera un confort in plus in timpul calatoriei cu masina.

Un alt model deosebit de amortizor produs de cei de la Kayaba este EXCEL-G. Acesta prezinta o supapa brevetata plus gazul de nitrogen sub presiune ce reduce aerarea sau formarea spumei, lucru ce apare deseori la amortizoare si scade performanta. De asemenea, EXCEL - G are un cilindru interior fara sudura si un inel ochi ce nu permit scurgerile.

Asadar, daca vreti sa nu aveti cu probleme cu sistemul de suspensie al masinii, achizitionati amortizoarele produse de KYB. Acestea se gasesc foarte usor pe piata auto din Romania, insa specialisti va sfatuiesc sa mergeti doar la centrele autorizate. De asemenea, amortizoarele KYB pot fi achizitionate si de pe internet, de la cele mai apreciate magazine online de profil.

  « Articolul precedent Articolul urmator »

  Articole asemanatoare

  Ghid util de alegere anvelope
  Alegerea unui set de anvelope este o problema care intervine in activitatea unui proprietar de autoturism o data la cativa ani, acestea fiind…
  De ce sa alegi un magazin online de piese auto?
  Fiind sofer si proprietar de automobil, te confrunti, mai devreme sau mai tarziu, cu anumite probleme ale masinii care se pun in calea confortului…
  Presiunea injectiei reduce consumul de carburant si creste performantele…
  Se pare ca in urmatorii 10 ani, o buna parte din motoarele diesel vor functiona cu presiuni de injectie ce vor ajunge la 2000 de bari. Vor exista…

  Comentarii (0)

  Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!
  Lasa un comentariu