Categorii produse

Cum alegi un magazin de piese auto

Cum alegi un magazin de piese auto

Indiferent de tipul de autoturism ales, toti posesorii de masina au nevoie la un moment dat de piese auto de schimb. Trebuie stiut ca fiecare producator are anumite puncte slabe si ca defectiunile ce pot aparea la o masina depind de regimul in care este folosita aceasta. De exemplu, un autoturism folosit zilnic pentru a parcurge sute de kilometri va avea nevoie mai des de piese de schimb decat unul folosit numai in weekend-uri.

Dincolo de uzura fizica, mai apar si deteriorari cauzate de trecerea timpului - de aceea este important ca reviziile sa fie facute la timp si ca fiecare posesor de autoturism sa aiba un service auto si un furnizor de piese auto stabili.

Prin pastrarea unei relatii cu un numar restrans de specialisti, recomandarile acestora vor deveni din ce in ce mai apropiate de interesul conducatorului, ajungandu-se astfel la optimizarea timpului si economisirea resurselor financiare. Este recomandata alegerea unui magazin online pentru a gasi piese auto ieftine (de cele mai multe ori acestea au preturi mai accesibile in magazinele online decat in magazinele fizice) si a putea compara mai usor preturile diferitelor optiuni.

Alegerea unui furnizor de piese auto compatibil

Pentru ca un posesor de autoturism sa poata considera un magazin de piese auto compatibil este nevoie sa fie indeplinite doua criterii diferite; in primul rand, magazinul trebuie sa puna la dispozitia clientului toate tipurile de piese necesare modelului sau de masina; in al doilea rand, serviciul de relatii cu clientii trebuie sa fie ireprosabil.

O echipa de profesionisti intotdeauna pregatiti pentru diagnosticarea unui autovehicul si pentru orice potentiale reparatii este un atu de care nu multe magazine online de piese auto dispun.

Cat de cuprinzatoare este oferta furnizorului?

Oferta furnizorului de piese auto este, totusi, cel mai important criteriu in functie de care posesorul unui autoturism poate deveni clientului unui anumit magazin. Gama de produse Autoatu.ro cuprinde o multitudine de brand-uri si componente auto, de la elemente de electrica auto la elemente pentru climatizare si sisteme de racire.

 

Pentru un magazin online de piese auto, totul trebuie sa fie simplu. Marea diferenta dintre un magazin online si un magazin fizic este ca utilizatorul trebuie sa gaseasca de unul singur orice piesa auto dorita. Asadar, daca navigarea in magazin nu este facila, clientul va putea alege cu usurinta un alt magazin online de unde sa comande piesele necesare la un moment dat.

 

Noi, echipa Autoatu.ro, cunoastem acest lucru, asadar produsele sunt listate in 3 sectiuni bine delimitate: marci, categorii de piese auto si piese auto universale (consumabile). Alegand una dintre aceste sectiuni, utilizatorul va putea selecta diferite filtre, astfel incat, printr-o cautare rapida, sa poata gasi cu usurinta produsele necesare pentru masina sa, in functie de marca si model.

 

Dupa ce piesele potrivite au fost gasite, urmatorul pas este plasarea comenzii.

Felul in care produsul ajunge la client

Pasii pentru plasarea comenzii, timpul de livrare si modalitatea de plata sunt criterii suplimentare in functie de care clientul poate alege un magazin sau altul.

Comandand pe site-ul nostru, clientii pot alege sa plateasca in numerar, prin ordin de plata sau ramburs, in functie de preferintele fiecaruia. Comenzile se pot plasa telefonic sau online, produsele putand fi ridicate de la sediul nostru ori livrate la o adresa comunicata de client; pentru comenzile din Bucuresti transportul este gratuit.

  « Articolul precedent Articolul urmator »

  Articole asemanatoare

  Importanta alegerii arcurilor pentru masina ta
  Arcurile sunt ceea ce determina inaltimea masinii tale. Cu siguranta, unora dintre voi va place sa ajustati arcurile in asa fel incat bara masinii…
  Cum sa iti pregatesti masina pentru iarna
  Iarna, masina necesita o pregatire speciala pentru a functiona la parametri optimi. Acest proces nu este dificil de realizat daca urmezi cativa…
  8 Probleme la motorul diesel
  Motoarele diesel au anumite slabiciuni, asemeni tuturor lucrurilor create de mana omului. Principalele probleme la motorul diesel apar in functie…

  Comentarii (0)

  Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!
  Lasa un comentariu