De ce sa alegeti uleiurile ENEOS?

De ce sa alegeti uleiurile ENEOS?

Fondat în 1888 JXTG Nippon Oil & Energy Corporation activează în Europa din 1986 prin filiala JX Nippon Oil & Energy Europe Limited pe care o deține integral. Cu sediul la Londra, compania a fost înființată cu scopul de a furniza uleiuri OEM producătorilor japonezi ce activează înEuropa și de a introduce produsele ENEOS pe piața europeană. De atunci, JX Nippon Oil & Energy Europe Limited și-a extins treptat prezența în întreaga regiune furnizând uleiuri de înaltă tehnologie şi altor producători europeni. Datorită plusului de valoare, a eficienței costurilor și a soluțiilor compatibile cu mediul, lubrifianții ENEOS sunt considerați a fi printre cele mai inovatoare produse din punct de vedere tehnologic de către reprezentanţele auto, atelierele, mecanici și deținătorii de flote din întreaga Europă. Astăzi, lubrifianții de tehnologie japoneză avansată ENEOS se răspândesc în tot mai multe țări europene. În ultimii ani, compania a înregistrat o creștere exponențială, susținută de calitatea excepțională a produselor ENEOS și propulsată de strategii clare de vânzare și marketing. Parteneriatul mondial cu EuroLeague Basketball, contribuția în 2018 la sponsorizările vestite ale lui Valentino Rossi și ale Yamaha Factory Racing Team precum și designul atractiv al nouluibidon de ulei Katana, lansată în 2020, sunt doar câteva dintre cele mai importante realizări în scopul consacrării imaginii mărcii ENEOS în Europa și în lume.
uleiuri eneos

De ce să alegeţi uleiurile ENEOS?

 1. Uleiurile ENEOS nu sunt contrafăcute.
 2. Uleiurile ENEOS sunt de calitate premium.
 3. ENEOS este unul dintre cei mai mari producători de produse petroliere la nivel mondial.
 4. Uleiurile ENEOS au o raport calitate-preţ foarte bun, unic pe piaţa românească.
 5. Uleiurile ENEOS au calificativul API SM şi sunt disponibile la preţuri foarte avantajoase.
 6. Comparativ cu uleiurile tradiţionale, uleiurile ENEOS asigură consum redus de combustibil şi îmbunătăţesc semnificativ performanţa motorului.
 7. Aditivele speciale ZP şi uleiul de bază W-base folosite în compoziţia uleiurilor ENEOS au fost concepute şi dezvoltate cu ajutorul celor mai     avansate tehnologii.
 8. Datorită tehnologiilor avansate de fabricare, aceste uleiuri ultra-moderne nu conţin sulf, deci ele protejează nu doar motorul, ci şi mediul înconjurător.
TEHNOLOGIE
Eneos este un Ulei de bază cu curgere îmbunătăţită la temperaturi scăzute Acesta a fost dezvoltat cu ajutorul celei mai noi tehnologii W BASE concepute de Nippon Oil. Acest ulei de bază tipic sintetic conţine structuri moleculare inelare de hidrocarburi. În timpul mişcării, aceste structuri intră în coliziune şi se amestecă, astfel mişcarea lor devine mai lentă, în special la temperaturi scăzute. Prin urmare, indicele de vâscozitate rămâne foarte ridicat şi la pornirea pe timp rece ceea ce este foarte sanatos pentru moatoare in general.
ENEOS este numele mărcii premium renumit în toată lumea pentru produsele fabricate de cea mai mare companie de uleiuri din Japonia: JXTG Nippon Oil & Energy Corporation. Marca ENEOS reprezintă filosofia și identitatea corporatistă a JXTG. Furnizând produse speciale celor mai mari producători mondiali din industria automobilelor, precum și uleiuride prim montaj, JXTG dovedește o înțelegere profundă a calității, reflectată în întreaga gamă de produse ENEOS. Grație proiectelor de cercetare și de inginerie desfășurate împreună cu producătorii de mașini din Japonia, echipa de cercetători interni (R&D) ai JXTG au creat şi creează în continuare lubrifianți de excepție, utilizând tehnologii avansate pentru aditivi și uleiurile de bază. Datorită acestei abordări, seria de produse ENEOS se numără printre lubrifianții de calitate premium disponibilipe piața mondială. ENEOS Motor Oil oferă putere și performanță excelente, dar şi economie de carburant superioară pentru o serie extinsă de utilizări, atât pentru autoturisme, utilitare, motociclete, camioane și utilaje, cât şi pentru motoare de competiţie. Concomitent, tehnologia avansată a uleiului garantează protecție de lungă durată pentru toate tipurile de motoare în condiții dificile de utilizare. ENEOS își extinde constant gama de produse pentru a satisface nevoile fiecărui utilizator într-o manieră profesională. Fie că este vorba de motoare de înaltă performanţă expuse la temperaturi extreme sau vehicule ecologice, hibride, ENEOS este alegerea ideală pentru toată lumea. ENEOS creează uleiuri la cele mai înalte standarde din industria auto, uleiuri ce respectă integral standardele de mediu.
uleiuri eneos motociclete
SECRETUL DIN SPATELE CALITĂȚII
Când iscusința omului se întâlnește cu tehnologia este creat ceva special – în Japonia acest lucru se numește Takumi. Takumi reprezintă excelența îndemânării, o tradiție străveche care ajută maeștrii artizani japonezi să-și dezvolte și să-şi îmbunătățească meșteșugul până la perfecțiune. Marca ENEOS a încorporat această moștenire și a combinat-o cu tehnologiile de ultimă generație ale secolului al 21-lea, pentru a creea produse deosebite, ale căror înaltă calitate și inovație sunt recunoscute peste tot în lume. Echipa de cercetare JXTG este ca un grup de maeștri Takumi pasionați, care lucrează din greu zi de zi pentru a împinge mai departe limitele perfecțiunii. Așa a apărut măiestria ENEOS în producerea uleiului de motor. Și de aceea pe cele mai multe etichete de pe sticlele ENEOS apare pictograma japoneză Takumi.
 

ARTICOLE ASEMANATOARE

Sfaturi in alegerea uleiului potrivit pentru masina ta

Sfaturi in alegerea uleiului potrivit pentru masina ta

 • 25.11.2015
 • 3022
 • 0

Una din functiile principale ale uleiului de masina este aceea de a lubrifia motorul. Stratul subtire de ulei actioneaza ca o bariera intre…

5 intrebari si raspunsuri despre uleiul de motor

5 intrebari si raspunsuri despre uleiul de motor

 • 17.01.2018
 • 2155
 • 0

Masinile au nevoie de ingrijire, verificari pentru a functiona fara dificultati, iar unul dintre lucrurile cele mai importante pe care le poti…

Cum citesti eticheta unui ulei de motor?

Cum citesti eticheta unui ulei de motor?

 • 08.02.2018
 • 4236
 • 0

Functia primara a uleiului de motor pentru autovehicule este de a asigura lubrifierea suprafetelor metalice din interiorul motorului. O lubrifiere…

Comentarii (1)

radu service
radu service

25.08.2020 11:12

Un ulei extraordinar net superior la orice se gaseste in Romania,am testat Sustina iar dupa 15 000 km in oras uleiul este inca curat la Toyota Prius.Merita incercat.

Lasa un comentariu

ULTIMELE ARTICOLE

De ce sa alegeti uleiurile ENEOS?

De ce sa alegeti uleiurile ENEOS?

 • 24.08.2020
 • 1835
 • 1

De ce sa alegeti uleiurile ENEOS?Produsele de la ENEOS au fost concepute cu ajutorul unor solutii tehnologice revolutionare.

Sistemul de suspensie - informatii utile pentru toti…

Sistemul de suspensie - informatii utile pentru toti…

 • 24.04.2018
 • 5959
 • 0

Putin probabil ca un sofer sa se gandeasca la suspensia masinii, cu toate acestea rolul ei este crucial. Suspensia face totul pentru ca rotile sa ramana conectate la sol, contribuie la o mai buna aderenta…

Uleiul de motor - ghid util pentru incepatori

Uleiul de motor - ghid util pentru incepatori

 • 03.04.2018
 • 3060
 • 0

Uleiul de motor joaca un rol esential pentru masina ta. Fara acesta motorul nu ar functiona, deci masina nu ar merge. Este important sa fie realizata o intretinere corespunzatoare, asadar schimbarea regulata…

DATE FIRMA

A.T.U. LEADER AUTO SRL
RO33541371
J40/10185/2014

Valea Lunga 54-56
(in incinta Cooperativa Arta Lemnului)
061508 Bucuresti

SUPORT CLIENTI

Procesare comenzi:
L-V: 8:30-18:00
S: 9:00-13:00

Tel: 0759.029.292
E-mail: vanzari@autoatu.ro