Categorii produse

Despre Metalcaucho

Despre Metalcaucho

Metalcaucho este o companie de piese de schimb,care a fost infiintata in 1987 si s-a impus prin piese de buna calitate, adaptate la majoritatea vehiculelor din parcul auto international.

Scopul initial al companiei a fost acela de a matrita detaliile din cauciuc, metal si plastic, pentru un grup de fabricute aflate in vecinatatea Barcelonei.

Cresterea companiei a fost una constanta, iar dezvoltarea s-a facut foarte usor la nivel international.

Pe ce se bazeaza Metalcaucho?

Compania spaniola se bazeaza pe anticipare, servicii si piese de calitate si inovatie. De asemenea, incearca sa monitorizeze frecvent masinile aflate in circulatie, pentru a oferi cu usurinta solutii.

Care sunt produsele Metalcaucho?

Compania pune la dispozitia soferilor piese de schimb realizate din cauciuc, metal, cauciuc-metal sau plastic. Este o companie care tine cont de conditiile economice si reuseste sa furnizeze produse greu de gasit, la preturi foarte bune. Toate produsele realizate de Metalcaucho contribuie cu succes la un client multumit.

Gama de produse creste progresiv si permite furnizarea de piese si accesorii utile pentru mentenanta periodica si neprevazuta. Vei gasi produse precum piese pentru transmisie, aer conditionat, echipamente interioare, filtre, ambreiaj, piese de asamblare sau sisteme de combustibil. De asemenea, Metalcaucho produce si piese pentru cablaj, sisteme de evacuare, racire motor sau sistem de franare. Practic, aproape orice piesa ai cauta, Metalcaucho iti poate pune la dispozitie.

Depozitul Metalcaucho

Compania dispune si de un depozit principal, care este situat in Barcelona si se intinde pe o suprafata de 12000 de m2. Dimensiunea foarte mare a depozitului permite stocarea unei diversitati foarte mare de produse, pentru a putea sigura un serviciu de buna calitate in ceea ce priveste disponibilitatea si livrarea de bunuri.

Datorita depozitului si datorita sistemului de logistica eficient, livrarea comenzilor se poate face rapid si eficient.

Piata Metalcaucho este prezenta datorita vanzarilor directe sau a distribuitorilor in foarte multe parti ale lumii.

  « Articolul precedent Articolul urmator »

  Articole asemanatoare

  De ce este importanta revizia masinii inainte de inghet?
  Atunci cand vine sezonul rece, ne inarmam cu haine groase si cu diferite medicamente de care depinde starea noastra de sanatate. In aceeasi…
  Piese auto necesare sistemului de rulare al masinii
  Sistemul de rulare are un rol esential atat in ceea ce priveste siguranta dar si confortul sofatului. Pe langa calitatea pneurilor care asigura…
  Sfaturi utile pentru cumparatorii de piese auto online
  Cumparaturile pe internet au castigat o popularitate imensa printre oameni. Este considerata cea mai buna alegere pentru a cumpara si a vinde.…

  Comentarii (0)

  Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!
  Lasa un comentariu