Categorii produse

Echipeaza-ti masina cu noile kituri de distributie de la ContiTech

Echipeaza-ti masina cu noile kituri de distributie de la ContiTech

Ce trebuie sa stii despre Kiturile de distributie cu pompa de apa de la ContiTech

Atunci cand trebuie sa inlocuiesti o piesa la o masina, calitatea originala este cea mai buna varianta. Cand vine vorba despre pompa de apa, kiturile de distributie de la Contitech, cu cureaua de distributie Conti Sychrobelt reprezinta una dintre cele mai bune solutii. Acestea dispun de o rola de tensionare, role de ghidare si pompa de apa care indeplinesc toate cerintele de echipare originala.

Kiturile ContiTech sunt disponibile pentru cele mai uzuale modele de autovehicule.

Kiturile ContiTech ajuta la prevenirea si la eficientizarea costurilor

O noua curea de distributie presupune inlocuirea tuturor celorlalte componente, inclusiv pompa de apa, daca este actionata de curea. Este ideal ca pompa de apa sa fie inlocuita ori de cate ori se schimba rolele si cureaua de distributie, iar din motive economice este mult mai justificat sa se schimbe toate componentele intr-o singura procedura, decat sa fie schimbate pe rand.

Care sunt avantajele unei astfel de actiuni?

Avantajele oferite de schimbarea tuturor componentelor distributie, ofera avantaje majore atat soferilor cat si mecanicilor. Posesorii de automobile vor putea conduce relaxat, deoarece toate piesele se potrivesc perfect intre ele si functioneaza bine, iar mecanicii au asigurate mijloace excelente de a se proteja de cererile de garantie survenite ulterior.

Pe langa asta, atelierele comanda intreg kitul, fara sa fie nevoite sa comande componente indivduale, ceea ce duce la economii substantiale, atat financiare cat si de timp.

Calitatea oferita de ContiTech este de echipare originala

ContiTech furnizeaza echipamente originale, dezvoltand kituri de distributie, curele de distributie si transmisie si kituri de transmisie destinate tuturor producatorilor de autovehicule de marca. Astfel, poate sa asigure calitatea produselor de prim montaj, indeplinind toate standardele OE.

Avantajele oferite de acest kit sunt multe si impresionante. Astfel, echiparea este de prim montaj, motorul masinii va fi mult mai fiabil si va exista un singur contact pentru mai multe componente.

Ce componente include acest kit de distributie?

Odata comandat, kitul iti va prezenta o curea Conti Synchrobelt, o pompa de apa cu garnitura, un intinzator si role de ghidare.

  « Articolul precedent Articolul urmator »

  Articole asemanatoare

  Ce sunt debitmetrele si cum functioneaza
  Motoarele cu ardere interna folosite pentru automobile functioneaza folosind un amestec stoichiometric, format din aer si combustibil. Acest…
  Tot ce trebuie sa stii despre sistemul de franare
  Cand vine vorba de placute frana, trebuie sa afirmam ca sunt piesele auto care sufera cel mai mult din cauza soselelor si drumurilor din Romania.…
  4 Lucruri importante despre schimbarea uleiului la cutia de…
  Cutia de viteze este o componenta importanta a masinii, indiferent ca este vorna despre o cutie de viteze automata sau despre o cutie de viteze…

  Comentarii (0)

  Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!
  Lasa un comentariu