Categorii produse

Sistemul de tractare Bosal

Sistemul de tractare Bosal

Sistemele de tractare Bosal sunt sisteme de cea mai buna calitate, reusind sa satisfaca cele mai recente directive legale si tehnice ale CE. De asemenea, respecta si criteriile producatorilor de automobile, lucru care le recomanda in toata lumea.

Bosal are autoritatea de a omologa si de a efectua teste necesare intern, pentru obtinerea aprobarilor CE, autoritate oferita de autoritatile europene.

Sistemele de tractare sunt dezvoltate cu ajutorul aplcatiilor de proiectare asistate de calculator, care permit cele mai performante simulari si analize. In perioadele de testare, pozitia rezervorului si energia absorbita de sistem in timpul accidentelor, sunt monitorizate extrem de bine.

Materialele din care sunt confectionate sistemele de tractare Bosal sunt oteluri de inalta calitate, care ofera flexibilitate maxima si asigura o transmitere optima a oricarei forte catre structura autovehiculului.

Fiecare detaliu conteaza extrem de mult, la constructia sistemului de tractare Bosal. Astfel, componentele sunt taiate si sudate de catre masini de taiat cu plasma si de catre roboti de sudura iar sistemele finale sunt sablate si vopsite in baie de imersiune catodica.

Care sunt principalele 3 sisteme de tractare de la Bosal?

 • AK 41. Este un sistem eficient care a reusit sa isi dovedeasca valoarea pe piata si care este foarte cunoscut pentru design-ul revolutionar si pentru modul usor in care poate fi folosit;
 • AK 4. Este un sistem orizontal automat, care se poate detasa. Pe langa faptul ca este foarte util, este o adevarata piesa de design;
 • Flansa cu bila. Este un sistem dedicat tractarii de greutati mari, fiind deosebit de util pentru vehiculele comerciale si pentru cele de teren.

Care sunt criteriile care recomanda Bosal?

Exista o serie de criterii care fac din Bosal optiunea ideala pentru sisteme de tractare.

Astfel, vei descoperi ca toate instalatiile de fabricare sunt certificate TUV si dispun de standarde inalte de calitate, produsele sunt omologate in conformitate cu directiva R55 a natiunilor unite iar securitatea oferita este maxima.

Bosal este lider atat in ceea ce priveste furnizorii OE, cat si cei aftermarket si are o experienta deosebita.

Solutiile oferite sunt inovatoare si sunt gandite pentru viitor. Toate aceste solutii sunt bazate pe experienta in design si fabricare. Bosal are nu mai putin de 120 de produse noi, adaugate in fiecare an pe piata si primeste an de an un raspuns excelent din partea cumparatorilor.

Alegerea Bosal trebuie sa tina cont si de faptul ca livrarea se face rapid si in siguranta datorita sistemelor logistice imbunatatite, dar si de faptul ca prezinta o gama extrem de larga de produse. Gama de produse prezinta solutii de tractare fixe, detasabile si retractabile, precum si o multime de cablaje dedicate.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa alegi Bosal, este faptul ca ofera o asistenta deosebita pentru clienti. Toate manualele de instructiuni sunt clare, suportul online este foarte rapid iar linia telefonica poate fi accesata oricand.  In mediul online poti gasi cu usurinta un catalog electronic de ultima generatie, dar si un suport complet pentru clienti.

  « Articolul precedent Articolul urmator »

  Articole asemanatoare

  Probleme ale casetei de directie - diagnosticare si recomandari
  Cei mai multi oameni nu stiu mai nimic despre componentele unei masini pana cand nu ajung sa detina una, insa, ulterior, invata importanta si…
  Cand trebuie sa inlocuiesti unele dintre cele mai importante…
  Unii soferi le numesc „consumabile”, dar noua ne place sa le spunem „vitale”. Aparent neimportante, cateva piese auto care se incadreaza la…
  Filtrele Mann, calitate inalta de filtrare
  Mann-Filter este unul dintre cei mai cunoscuti producator de filtre auto, la nivel mondial. Oferta sa este una foarte cuprinzatoare si prezinta…

  Comentarii (0)

  Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!
  Lasa un comentariu