Categorii produse

Valeo 4p - informatii utile si detalii tehnice

Valeo 4p - informatii utile si detalii tehnice

Ambreiajul este unul dintre cele mai importante mecanisme din sistemul de functionare al unui autoturism. De aceea, pe piata pieselor de schimb exista o oferta variata de kit-uri de ambreiaj.

Unul dintre cele mai apreciate de pe piata este kit-ul 4P de la Valeo. Aceasta solutie este una sigura si corespunde standardelor O.E. Practic, kit-ul 4P Valeo este proiectat si fabricat in aceleasi conditii ca ale unui produs O.E. Astfel, KIT4P Valeo are propietatea de a reduce efortul la pedala. Kit-ul 4P Valeo este si usor de montat. Acesta nu necesita niciun fel de scula speciala, Valeo incluzand in cutia ambreiajului recomandari de montaj si ofera instructiuni tehnice de montaj in cataloagele electronice si in Valeo TechAssist. Specialistii recomanda sa nu se foloseasca suruburi vechi pentru montarea unei volante noi. Tocmai de aceea, Valeo furnizeaza suruburi noi in cutia de ambreiaj. Practic, kit-ul 4P Valeo contine toate piesele necesare pentru reparatie completa.

Inertia transmisa de volanta kit-ului 4P este una optima. Acest lucru reduce practic vibratiile motorului. De asemenea, un kit4P contribuie si la preluarea procesului de amortizare de discul de ambreiaj, acesta fiind dotat cu tehnologie Valeo L.T.D. E bine de stiut faptul ca, dupa montarea Kit-ului 4P, nu vor fi pierderi de putere. KIT-UL4P Valeo transmite suta la suta cuplul motor fara alunecari. Aceasta calitate vine chiar din faza de proiectare a gamei de KIT-URI 4P. Astfel, cuplul motor care trebuie transmis a fost calculat la o valoare mai mare decat cea a cuplului motor maxim.

De asemenea, atunci atunci cand inlocuim Volanta cu masa dubla cu un KIT4P nu trebuie sa ne facem probleme. In caz de uzura, vom inlocui doar ambreiajul cu ajutorul Valeo Service Kit, acestea fiind disponibile pentru toata gama Valeo4P. De asemenea, este bine de stiut faptul ca Valeo4P nu poate inlocui toata gama de Volante cu Masa Dubla. Tehnologia KIT4P este compatibila pentru vehicule cu un cuplu motor maxim de 360Nm. Astfel, motorizarile Diesel sau benzina injectie directa, cu o valoare a cuplului motor mai mare decat 360Nm, necesita tehnologie D.M.F. (volanta cu masa dubla)

KIT-ul4P are o garantie similara cu cea mai mare gama de produse Valeo. De asemenea, KIT-ul4P este compatibil cu mai multe tipuri de autovehicule comerciale. Printre acestea, regasim marcile Ford Transit 2000-2006 2.4 TDCi. Acesta foloseste un tip de volanta rigida, asta dupa ce defectiunile volantei cu masa dubla erau frecvente. De asemenea, marcile Peugeot Expert, Fiat Scudo 2.0HDI, Citroen Jumpy folosesc tehnologia Valeo mai ales in cazul modelelor fabricate dupa anul 2011.

Kit-ul 4P Valeo este folosit si de cei de la Hyunday Santa Fe pentru motorizarile 2.0 / 2.4l. Practic, din 2003, anul in care s-a decis sa se renunte la volanta cu masa dubla, e utilizat kit-ul Valeo cu L.T.D.

  « Articolul precedent Articolul urmator »

  Articole asemanatoare

  Defectiuni ale ambreiajului: semne ca ai probleme de ambreiaj…
  Trecerea timpului, stilul de condus, felul în care este utilizat automobilul, drumurile cu probleme, precum și neacordarea unei îngrijiri corespunzătoare…

  Comentarii (0)

  Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!
  Lasa un comentariu