Piese auto CASTROL

Cauta dupa categorie
Suspensie
Angrenare cuplare putere

Castrol

Castrol este liderul incontestabil în producţia, distribuţia şi comercializarea produselor premium de lubrifiere, uleiuri, unsori şi de servicii pentru clienţii din sectorul autovehiculelor, industriei, marinei, aviaţiei, explorării şi producerii de petrol din întreaga lume. Sediul central al companiei se află în Marea Britanie şi operează direct în peste 40 de ţări, având un număr total de aproximativ 7.000 de angajaţi în întreaga lume. În peste 100 de alte pieţe, suntem reprezentaţi de distribuitori terţă parte care pun pe piaţă şi vând local produsele noastre. Reţeaua de furnizare Castrol se extinde în 140 de ţări, acoperind 800 de porturi şi având parteneriate cu peste 2.000 de distribuitori şi agenţi.

Castrol oferă lubrifianţi pentru aproape toate aplicaţiile casnice, comerciale şi industriale. Pentru lubrifierea autovehiculelor (inclusiv motocicletele cu motoare în 2 şi 4 timpi, motoarele de vehicule Diesel sau care funcţionează cu benzină), produsele noastre includ o gamă extinsă de lichide pentru transmisii automate sau manuale, lubrifianţi pentru lanţ, produse din ceară, lichide de răcire, lichide în suspensie, lichide de frână, unsori, produse de curăţare şi de întreţinere. De asemenea, fabricăm produse care se utilizează pentru utilajele agricole, uzine, pentru industrie în general şi pentru tehnologia navală. Toate produsele noastre sunt înregistrate la nivel global din punct de vedere al substanţelor chimice şi satisfac cerinţele pentru toate locaţiile în care sunt utilizate.

  • lubrifianţi pentru autovehicule: dezvoltate pentru clienţi, furnizare de lubrifianţi, produse speciale (uleiuri pentru roţi dinţate, unsori şi alte produse auxiliare) şi servicii pentru automobile, motociclete, vehicule comerciale, inclusiv autocamioane grele, pentru vehicule din domeniul mineritului şi al agriculturii
  • lubrifianţi din domeniul aviaţiei, marinei şi energiei: dezvoltaţi pentru comunitatea de afaceri, furnizează soluţii pentru domeniile industriei, mineritului, transporturilor, aviaţiei şi cel al explorărilor petroliere. Operaţiunile noastre de afaceri oferă asigurare la nivel global, productivitate îmbunătăţită, produse mai bune din punct de vedere al mediului şi consiliere de încredere focalizată pe optimizarea proceselor de producţie ale clienţilor noştri.

Ne situăm pe o poziţia avansată în ceea ce priveşte tehnologia de pionierat cu cele 13 centre de cercetare-dezvoltare la nivel global, dezvoltăm şi testăm sute de noi produse în fiecare an. Colaborăm îndeaproape cu producătorii principali de echipamente originale din domeniu, cărora le furnizăm o gamă largă de lubrifianţi destinaţi, în special, pentru condiţii şi medii speciale de funcţionare. Multe dintre produsele noastre sunt recomandate şi dezvoltate în colaborare cu principalii producători, printre care Audi, Ford, MAN, Honda, JLR, Volvo, Seat, Skoda, Tata şi Volkswagen, pentru noile lor sisteme de propulsie.

DATE FIRMA

A.T.U. LEADER AUTO SRL
RO33541371
J40/10185/2014

Valea Lunga 54-56
(in incinta Cooperativa Arta Lemnului)
061508 Bucuresti

SUPORT CLIENTI

Procesare comenzi:
L-V: 8:30-18:00
S: 9:00-13:00

Tel: 0759.029.292
E-mail: vanzari@autoatu.ro