Categorii produse

CHEIE PREZOANE CAMION LAMPA CU EXTENSIE 210MM

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Lampa
Cod produs : lam98041

332 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati CHEIE PREZOANE CAMION LAMPA CU EXTENSIE 210MM veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Cheia pentru desurubat prezoane este dedicata pentru vehiculele utilitare grele, tractoare, camioane, remorci, autobuze.
Puterea dezvoltata cu efort minim este de 1 kg : 56 kg.

Set complet de:
1 maner curbat
1 prelungire 210 mm
1 tubulara 32 mm
1 tubulara 33 mm
Bucsa legatura: 1 "(25,4 mm)

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.