Categorii produse

COVORASE AUTO MOCHETA PETEX VW GOLF 7

Din totalul de review-uri (0)
Distribuitor : Petex
Cod produs : 146158104px

154 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati COVORASE AUTO MOCHETA PETEX VW GOLF 7 veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Covorase mocheta Petex, fabricate in Germania, dedicate pentru vw golf 7.
 
Realizate din materiale de cea mai buna calitate, usor de curatat, non toxice si fara miros.
 
Pe spatele covoraselor sunt prezente crampoane conice de cauciuc care impedica alunecarea si deplasarea.


 
Urmaresc pefect conturul platformei auto, protejand mocheta autoturismului.
 
Fiind cel mai supus uzurii, covorasul soferului prezinta o intaritura suplimentara.
 
Model: Remo
Culoare: Negru

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.