Categorii produse

CRC SOLUTIE CURATARE CONCENTRATA NEIMFLAMABILA PT INDUSTRIA ALIMENTARA 750ML

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Crc
Cod produs : 76088

23 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati CRC SOLUTIE CURATARE CONCENTRATA NEIMFLAMABILA PT INDUSTRIA ALIMENTARA 750ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Grupa constructiva: solutie de curatat universala; Grupa montaj: Produse chimice; SOL.CURAT.CONC.NEIMFLAMAB.PT IND.ALIM 750ML;
12 buc/bax. Neinflamabil, cur??itor cu uscare lent? pe baz? de ap? pentru impurit??i grele, în zonele de procesare a alimentelor.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.