Categorii produse

Curatare intretinere si accesorii Spray curatare Valvoline

 • VALVOLINE BRAKE CLEANER FG V1 500ML

  Brand: VALVOLINE
  Cod: 745935
  14 Lei

  Descriere: Valvoline de curatare a franelor FG V1 Valvoline Brake Cleaner este un aerosol puternic, cu agent de curatare asistat, care indeparteaza instantaneu toate murdaria si praful de pe franele masinii si de la motoarele de pornire electrice, fara a lasa urme in urma. Este, de asemenea, un degresant…

 • VALVOLINE SPRAY CURATARE CARBURATOR 500ML

  Brand: VALVOLINE
  Cod: ve54100
  19 Lei

  Denumire produs: Spray curatare carburator Valvoline Carburettor Cleaner 500 ml Spray curatare carburator Valvoline Carburettor Cleaner 500 ml Mod de ambalare: recipient de 500 ml Descrierea produsului: - curata in profunzime urmele de cauciuc, calamina, carbon si funingine, printr-o formula care indeplineste…

 • VALVOLINE COOLING SYSTEM CLEANER 250 ML

  Brand: VALVOLINE
  Cod: 882659
  19 Lei

  Solutie curatare sistem racire - curata eficient radiatorul, sistemul de incalzire, indeparteaza eficien reziduurile de ulei si grasimi, impiedica contaminarea lichidului de racire proaspat.  

 • VALVOLINE COCKPIT SPRAY 400ML

  Brand: VALVOLINE
  Cod: 750586
  20 Lei

  Spray Cockpit fara silicon curata, restaureaza si protejeaza vinilul si pielea. Cockpit Spray, ofera o pelicula antistatica care indeparteaza praful si murdaria, precum si scuturile impotriva deteriorarii ultraviolete.

 • VALVOLINE SPRAY EGR AND TURBO CLEANER 400ML

  Brand: VALVOLINE
  Cod: 742847
  21 Lei

  VALVOLINE SPRAY EGR AND TURBO CLEANER,400ML

 • VALVOLINE CLEANTRONIC 400ML

  Brand: VALVOLINE
  Cod: 750703
  21 Lei

  Spray pentru curatarea contactelor electrice si intrerupatoarelor afectate de coroziune si oxidare, cu proprietati deosebite de dizolvare. Indeparteaza praful, murdaria si oxizii. Dupa curatarea contactelor electrice utilizati pentru o protectie deosebita si durabila in timp a acestora. Nu lasa reziduuri.…

 • VALVOLINE MOTOR START 400ML

  Brand: VALVOLINE
  Cod: 752591
  24 Lei

  Valvoline Motor Start a fost conceput pentru a oferi puterea maxima de pornire a motorului, reducand efortul pe baterie. Motor Start ofera o putere maxima de pornire datorita continutului de eter controlat cu atentie. Optimizarea continutului de eter ofera consumatorilor cea mai buna valoare si performanta.

 • VALVOLINE WHITE SYNTHETIC ULEI DE LANT 400ML

  Brand: VALVOLINE
  Cod: ve54322
  29 Lei

  Valvoline white synthetic chain lube este un produs de calitate premium, in special pentru lanturile de motociclete. Acest produs este potrivit atat pentru motociclete de teren, cat si pentru motociclete de teren.

 • VALVOLINE ZINC SPRAY 400ML

  Brand: VALVOLINE
  Cod: 750590
  39 Lei

  Valvoline Zinc Spray asigura o protectie excelenta pentru cusaturile sudate la repararea caroseriei. Zinc spray-ul formeaza o uscare rapida, auto-vindecare si acoperire flexibila, care ajuta la oprirea coroziunii si asigura o acoperire de grund pentru majoritatea sistemelor de vopsire.

 • VALVOLINE COPPER SPRAY 400ML

  Brand: VALVOLINE
  Cod: 750454
  40 Lei

  Compus cu efect anti-coroziv. Valvoline Copper Spray este asistat de aerosoli cu efect anti-coroziv. Produsul protejeaza suruburile si piulitele impotriva ruginii si coroziunii si le permite sa fie montate si indepartate din nou fara efort greu.