Categorii produse

DISC HOOKIT 3M PURPLE 150MM 260L- LD861A

Din totalul de review-uri (0)
Distribuitor : 3m
Cod produs : 51156

12 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati DISC HOOKIT 3M PURPLE 150MM 260L- LD861A veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Discul de finisare mov 3M Hookit pe suport de film se foloseste la slefuirea zonei de pierdere inainte de vopsire.
  • Folosire pentru matuirea zonei de pierdere inainte de vopsire
  • Abraziv de inalta performanta din oxid de aluminiu debiteaza mai rapid si prezinta durata de viata superioara
  • Uniformizeaza defectele de genul aspectului de coaja de portocala, urmelor de praf sau scurgerile de vopsea din toate tipurile de vopsele auto.
Specificatii:
Aspect produs
Disc
Clasa de retroreflexie
Best
Culoare
Mov
Diameter (Metric)
150
Grade
P600
Metoda de slefuire
Masina
Mod de fixare
Hookit
Number of Holes
15
Suprafata de slefuire
Strat transparent
Wet or Dry
Uscat

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.