Categorii produse

ENEOS CITY PERFORMANCE 10W40 SCOOTER & 3-WHEELER 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.cp10w40/1

30 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ENEOS CITY PERFORMANCE 10W40 SCOOTER & 3-WHEELER 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Ulei de inalta performanta pentru scooter și 3-wheeler cu ambreiaj uscat si eficiență superbă a combustibilului. Nivel de performanță: JASO MB proiectat pentru scutere, 3-wheeler și motociclete cu sistem de ambreiaj "uscat" cu motoare în 4 timpi.

Descrierea produsului :
Ulei de înaltă performanță special conceput pentru scutere, maxi-scutere, motociclete cu 3 roți și motociclete cu sistem ambreiaj "uscat" și dotat cu motoare în 4 timpi, cu sau fără convertizoare catalitice. Formată pentru toate scuterele pentru condiții de plimbare în oraș și consolidată cu un rezervor de ulei sintetic de bază pentru a oferi o protecție excepțională în condiții extreme, pornire la rece, călătorii scurte și lungi în oraș, temperaturi ridicate și motor de ralanti la semafor și în blocaje. Specificarea acestui tip de ulei și vâscozitate îndeplinește recomandările recente ale producătorilor japonezi și europeni de motociclete. Acest ulei este proiectat pentru a menține motorul curat de la depozite și consumul de ulei scăzut.
Categorie: Ulei de motor
Subcategorie: Sintetic

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.