Categorii produse

ENEOS MAX PERFORMANCE 10W30 1L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.mp10w30/1

27 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ENEOS MAX PERFORMANCE 10W30 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Uleiul de motoare cu motor de mare performanță, este proiectat special pentru motociclete japoneze. Nivel de performanță: JASO MA2, special conceput pentru motociclete japoneze de la HONDA, YAMAHA, SUZUKI și KAWASAKI.

Descrierea produsului :
Ulei de motor de înaltă performanță de înaltă performanță și de economisire a combustibilului, destinat în special motocicletelor japoneze de la HONDA, YAMAHA, SUZUKI și KAWASAKI. De asemenea, este potrivit pentru motociclete de mare putere, scutere, motocicletele sportive, ATV-uri, motociclete stradale și rutiere, trasee, biciclete off-road și echipament electric cu motoare în 4 timpi de la producătorii europeni și americani. Acest ulei depășește cerințele de economie de combustibil și de curățare a motoarelor tuturor producătorilor japonezi și oferă o protecție excelentă a motorului și o funcționare superioară a ambreiajului și cutiei de viteze în toate condițiile de condus, datorită formulării echilibrate. Acest ulei oferă o durată de viață prelungită a motorului și nivelul original de performanță al OEM menținut pe toată durata de viață a motorului.
Categorie: Ulei de motor
Subcategorie: Sintetic

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.