Categorii produse

ENEOS PERFORMANCE 20W50 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.per20w50/1

27 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ENEOS PERFORMANCE 20W50 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Ulei mineral de înaltă calitate pentru motocicletele de 4 timpi, în special pentru motocicletele americane. Nivel de performanță: API SJ / SH / SG, JASO MA2.

Descrierea produsului :
Acest ulei mineral de înaltă calitate este proiectat pentru motociclete în 4 timpi pentru o protecție optimă, pentru motocicletele stradale, de teren, trasee, ATV-uri, motorete, cu cutie de viteze integrată sau nu, ambreiaj umed sau uscat, motoare cu sau fără convertizoare catalitice. Proiectat pentru motociclete si cruisers asigurand protecția la presiune extremă și cu durată lungă de funcționare a motorului și a angrenajelor. Acest ulei reduce uzura părților și uneltelor motoarelor și ajută la menținerea motorului în interior curat. Acesta asigură o fricțiune optimă a plăcilor de ambreiaj umed și o blocare excelentă a ambreiajului la pornire, accelerare și viteză maximă.
Categorie: Ulei de motor
Subcategorie: Ulei mineral

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.