Categorii produse

Piese auto FAE

Aer conditionat
Antrenare punte
Curatare parbriz
Interior

Piese auto FAE

FAE 

FAE - Francisco Albero S.A.U. - Creaza  produse electrice şi electronice pentru piaţa auto. Aceasta oferă clienţilor o gamă largă de produse cu peste 3.000 de referinţe oferind performanţe echivalente şi calitate pentru piesele OEM.

Ca o organizaţia orientata spre inovatie inca de la începuturile sale, FAE si-a consolidat poziţia în domeniul proiectarii aplicarii substraturilor ceramice, dezvoltarea ceramică de substraturi şi aplicarea sistemelor microelectronice. Gama celor de la FAE include senzori de oxigen. Senzori presiune turbo, senzori axa came si vibrochen, comutatoare de presiune ulei si emitatoare, senzori de presiune si temperatura, stopuri si intrerupatoare de lumina inversate, transmiţătoare de temperatură şi ventilatorul radiatorului, bobine de aprindere, bujii, termostates si solenoizi.

Cu sediul in Barcelona si mai mult de 60 de ani de experienţă, FAE exporteaza 75% din cifra sa de afaceri şi în acest moment este prezenta în mai mult de 80 tari, inclusiv un birou de vânzări în Miami, Statele Unite.