Categorii produse

FILTRU FUNINGINE/PARTICULE SIST.DE ESAPAMENT BM CATALYSTS bm11043h

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : BM CATALYSTS
Cod produs : bm11043h

2006.00 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati FILTRU FUNINGINE/PARTICULE SIST.DE ESAPAMENT BM CATALYSTS bm11043h veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Atribut Valoare
Aprobare E9-103R
numai împreuna cu FK11043
Material Cordierit
Garantie Garantie 2 ani
Cod OEM Masina Descriere
RFY12055XB MAZDA
RFY92055XA MAZDA

Este compatibil cu urmatoarele marci auto: MAZDA. (vezi toate)

Top autoturisme compatibile: MAZDA 5 (CR19) 2.0 CD (110CP - 81 KW), MAZDA 5 (CR19) 2.0 CD (143CP - 105 KW) (vezi toate)

Cod OEM Masina Descriere
RFY12055XB MAZDA
RFY92055XA MAZDA
Producator Model Motorizare Carburant Cilindri Tip constructie Constructie de la Constructie pana la

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.