Categorii produse

FILTRU FUNINGINE/PARTICULE SIST.DE ESAPAMENT BM CATALYSTS bm11082

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : BM CATALYSTS
Cod produs : bm11082

1248.00 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati FILTRU FUNINGINE/PARTICULE SIST.DE ESAPAMENT BM CATALYSTS bm11082 veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Atribut Valoare
numai împreuna cu FK11082
Material Cordierit
Garantie Garantie 2 ani
Cod OEM Masina Descriere
51771691 FIAT

Este compatibil cu urmatoarele marci auto: FIAT. (vezi toate)

Top autoturisme compatibile: FIAT DOBLO 1 VAN 1.3 D Multijet (75CP - 55 KW) (vezi toate)

Cod OEM Masina Descriere
51771691 FIAT
Producator Model Motorizare Carburant Cilindri Tip constructie Constructie de la Constructie pana la

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.