Categorii produse

FURTUN RADIATOR TOPRAN 102713

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : TOPRAN
Cod produs : 102713

31.00 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati FURTUN RADIATOR TOPRAN 102713 veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Atribut Valoare
Material Cauciuc cu insertie textila
Furtune racire de la rad. motor la cond. apa
Partea de montare partea de jos
Cod OEM Masina Descriere
191 121 051 VW

Este compatibil cu urmatoarele marci auto: VW. (vezi toate)

Top autoturisme compatibile: VW JETTA II (19E, 1G2, 165) 1.3 (55CP - 40 KW), VW GOLF 2 1.3 (55CP - 40 KW), VW GOLF 2 1.0 (45CP - 33 KW) (vezi toate)

Cod OEM Masina Descriere
191 121 051 VW
Producator Model Motorizare Carburant Cilindri Tip constructie Constructie de la Constructie pana la

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.