Categorii produse

GARNITURA VANA ULEI CUTIE VITEZA AUTOMATA ELRING 020273

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : ELRING
Cod produs : 020273

93.00 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati GARNITURA VANA ULEI CUTIE VITEZA AUTOMATA ELRING 020273 veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Atribut Valoare
Tip cutie viteza cv. automata
Tip cutie viteza 720.0../720.2..
Tip cutie viteza 720.3../720.4..
Cod OEM Masina Descriere
305 271 04 80 MERCEDES-BENZ
Cod OEM Masina Descriere
305 271 04 80 MERCEDES-BENZ
Producator Model Motorizare Carburant Cilindri Tip constructie Constructie de la Constructie pana la

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.