Categorii produse

GENERATOR / ALTERNATOR LUCAS ELECTRICAL LRA03185

Din totalul de review-uri (0)
Distribuitor : LUCAS ELECTRICAL
Cod produs : LRA03185

Produs indisponibil.

Dupa ce comandati GENERATOR / ALTERNATOR veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Generator / Alternator Lucas Electrical LRA03185 este o piesa auto esentiala pentru buna functionare a autovehiculului tau. Desi durata de viata a acestei componente este mare, ea se poate defecta din foarte multe cauze. In cazul in care Generator / Alternator Lucas Electrical LRA03185 se strica, iti recomandam sa schimbi piesa cu una noua cat mai repede. Fiecare Generator / Alternator se verifica cu seria de sasiu (VIN – Vehicle Indentification Number) care se gaseste pe talonul masinii. In acest fel ne vom asigura ca primesti produsul compatibil.

Pentru un diagnostic complet, mergi la un service auto autorizat. Ei iti vor schimba si piesa defecta in conformitate cu normele producatorului.

Produsul Generator / Alternator Lucas Electrical LRA03185 este comercializat de AutoAtu, este nou si dispune de garantia data de producator. Pentru a vedea toate modelele auto compatibile accesati acest link.

Lucas Electrical

Suntem unul dintre cei mai mari producatori de piese auto reconditionate pentru piata pieselor de schimb europeana. Din 1979, am controlat intregul proces de piese de schimb si de productie la vanzare si service. Filozofia noastra este garantia unui partener de afaceri de incredere pentru viitor atunci cand faci afaceri cu noi. Atunci cand faci afaceri cu noi, stii sigur ca piesele sunt reconditionate la propriile noastre fabrici din Polonia, Marea Britanie sau Belgia. Toate produsele sunt conforme cu standardele OE. Avem branduri puternice si un sistem complet privat. Organziatia noastra de vanzari se extinde in toata Europa. In concluzie va putem garanta ca avem una dintre cel mai mari game de prodsue din Europa.

AutoAtu.ro comercializeaza piese auto noi de la producatori de top ca Lucas Electrical.

Producator Model Motorizare Carburant Cilindri Tip constructie Constructie de la Constructie pana la

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.