Categorii produse

Nota: Imaginea este cu titlu informativ

INTINZATOR CUREA CUREA DISTRIBUTIE
INTINZATOR CUREA CUREA DISTRIBUTIE

INTINZATOR CUREA CUREA DISTRIBUTIE CAFFARO 500068

Din totalul de review-uri (0)
Distribuitor : CAFFARO
Cod produs : 500068

Produs indisponibil.

Dupa ce comandati INTINZATOR CUREA CUREA DISTRIBUTIE veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Atribut Valoare
Latime [mm] 15,5
Materialul carcasei aluminiu
Materialul rolei plastic
Diametru exterior [mm] 76,5
Material plastic
Mod de operare automatic
Greutate (în kg) 0,356
Cod OEM Masina Descriere
PQG 100180 LAND ROVER
PQG 100180 ROVER
PQG 100180A ROVER

Intinzator Curea Curea Distributie Caffaro 500068 este o piesa auto esentiala pentru buna functionare a autovehiculului tau. Desi durata de viata a acestei componente este mare, ea se poate defecta din foarte multe cauze. In cazul in care Intinzator Curea Curea Distributie Caffaro 500068 se strica, iti recomandam sa schimbi piesa cu una noua cat mai repede. Fiecare Intinzator Curea Curea Distributie se verifica cu seria de sasiu (VIN – Vehicle Indentification Number) care se gaseste pe talonul masinii. In acest fel ne vom asigura ca primesti produsul compatibil.

Pentru un diagnostic complet, mergi la un service auto autorizat. Ei iti vor schimba si piesa defecta in conformitate cu normele producatorului.

Produsul Intinzator Curea Curea Distributie Caffaro 500068 este comercializat de AutoAtu, este nou si dispune de garantia data de producator. Pentru a vedea toate modelele auto compatibile accesati acest link.

AutoAtu.ro comercializeaza piese auto noi de la producatori de top ca Caffaro.

Cod OEM Masina Descriere
PQG 100180 LAND ROVER
PQG 100180 ROVER
PQG 100180A ROVER
Producator Model Motorizare Carburant Cilindri Tip constructie Constructie de la Constructie pana la

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.