Comanda piese auto online sau la 021.444.77.11

Istoria si tehnologiile inglobate in bateriile moll


tehnologiile bateriile moll

Desi numele Moll nu spune foarte multe, acest brand este extrem de performant in ceea ce priveste constructia bateriilor auto si reuseste sa aduca eficienta maxima dupa o istorie de mai bine de aproape 70 de ani.

Aparitia acumulatorilor Moll a avut loc in Germania, in anul 1945, atunci cand Peter j. Moll a pus bazele companiei Akkumulatorenfabrik Moll, in orasul nemtesc Bad Staffelstein. Peter Moll a reusit sa revolutioneze industria auto si sa aduca tehnologii moderne si eficiente.

Care sunt elementele care ies in evidenta la brandul Moll?

Exista numeroase lucruri prin care Moll  se diferentiaza. Pe langa cei 65 de ani de experienta, putem aminti liniile moderne de productie, recunoasterea venita din partea institutiilor de cercetare si respectarea tuturor standardelor de calitate.

Moll a reusit sa genereze si numeroase colaborari cu producatori auto din intreaga lume si sa castige o multime de premii.

Nu in ultimul rand, respectul pentru mediul inconjurator recomanda aceste baterii tuturor celor care doresc sa polueze cat mai putin.

Care sunt tehnologiile Moll?

Bateriile Moll inglobeaza o multime de tehnologii patentate si promovate de producatorul german.

  • Kamina. Este un sistem de ventilare a gazului patentat de Moll, care elimina scurgerea gazelor prin gurile de aerisire. Sistemul de ventilare este integrat in capacul Kamina iar eliminarea gazelor se face prin intermediul unui canal, catre exterior.
  • Capacul dublu. Este o alta inovatie impotriva scurgerilor, care asigura confort si performanta.
  • Adaptorul Flash Arrestor. Este o tehnologie realizata impotriva producerii de scantei in exteriorul bateriei. Astfel, bateriile Moll sunt cat se poate de sigure, chiar daca sunt instalate in spatii inchise;
  • Conexiune sudata Intercell. Aceasta tehnologie vine ca rezolvare la problema generata de scurgerile datorate de conexiunile sudate, lucru care duce la deteriorarea bateriei. Conexiunile celor de la Moll sunt sudate si dispun de inele de taiere patentate. Datorita acestei tehnologii, frecventa autodescarcarilor este redusa, chiar si in conditii extreme;
  • Tehnologia AGM. Este o tehnologie intalnita la foarte multe baterii performante si reuseste sa faca bateria sa nu necesite niciun fel de intretinere. Datorita tehnologiei AGM, nu se pierde niciun strop de lichid din baterie.

Astfel, solutia bateriilor Moll este o varianta economica  si performanta pentru orice sofer.

Comentarii

Suport Clienti

Consultantii AutoAtu va stau la dispozitie pentru identificarea pieselor potrivite!

Tel :021.444.77.11
: vanzari@autoatu.ro