Comanda piese auto online sau la 021.444.77.11

kit distributie

Kit de distributie contitech ct973k1
CONTITECH7400 RON Tva InclusDetalii
Kit de distributie skf vkma02200
SKF9400 RON Tva InclusDetalii
Kit de distributie ina 530020410
INA7600 RON Tva InclusDetalii
Kit de distributie flennor f904362v
FLENNORStoc EpuizatDetalii
Kit de distributie flennor f904434v
FLENNORStoc EpuizatDetalii
Kit de distributie flennor f904905
FLENNORStoc EpuizatDetalii
Kit de distributie ipd 201273
IPD16400 RON Tva InclusDetalii

kit distributie

Kitul de distributie este una dintre componentele auto care trebuie schimbate periodic fara doar si poate. Perioada la care acesta trebuie inlocuit variaza de la caz la caz, in functie de regimul in care un autoturism este utilizat, iar acest lucru se intampla datorita faptului ca distributia trebuie schimbata dupa parcurgerea unui anumit numar de kilometri (ceea ce pentru unii soferi dureaza mai mult) si nu neaparat dupa un anumit interval de timp. 

In magazinul nostru online, clientii care au nevoie de un kit de distributie pot gasi zeci de modele de piese auto si, in functie de marca necesara si de pret, pot alege cea mai buna varianta pentru ei insisi, selectand filtrele corespunzatoare cerintelor lor. 

In categoria corespunzatoare distributiei, prima subcategorie corespunde kit-urilor de distributie, unde se pot gasi nenumarate tipuri de kit-uri de distributie potrivite pentru masini din ani de fabricatie diferiti, in functie de producator, marca si model.

Interesul cumparatorului va fi intotdeauna gasirea unei piese auto necesare la un pret cat mai mic, iar pentru a achizitiona un kit de distributie ieftin recomandarea generala este comandarea acestuia online, dat fiind faptul ca in magazinele de piese auto fizice preturile sunt mai mari.

Comandarea unui kit de distributie online prezinta mai multe avantaje: produsele sunt livrate la adresa dorita, se poate naviga prin mai multe pagini pana cand produsul ideal este gasit, fiecare pret este transparent si nu ales in functie de figura clientului, iar comanda se poate completa cu alte piese auto necesare.

In functie de gradul de degradare al kit-ului de distributie instalat la un moment dat la un motor, exista posibilitatea ca inlocuirea intregului kit de distributie sa fie un efort prea mare pentru client. Pentru ca interesul nostru este un grad cat mai inalt de satisfactie a clientului, recomandam evaluarea riguroasa a defectiunilor distributiei si achizitionarea pieselor care sunt necesare si achizitionarea produselor necesare.

Ideal este ca in urma unei discutii cu mecanicul auto clientul sa stie daca are nevoie numai de o rola de ghidare, de o curea de distributie, de o rola intinzatoare, de un intinzator de curea sau de un intreg kit de distributie.

Suport Clienti

Consultantii AutoAtu va stau la dispozitie pentru identificarea pieselor potrivite!

Tel :021.444.77.11
: vanzari@autoatu.ro