Categorii produse

KIT LUMINI DE ZI DRL OSRAM LEDRIVING LG

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Osram
Cod produs : leddrl102

524 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati KIT LUMINI DE ZI DRL OSRAM LEDRIVING LG veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Luminile zi LEDriving LG aduc un plus de design si de siguranta masinilor care nu au un astfel de echipament in echiparea standard.

Acest kit de calitate ridicata, dau un aspect mai dinamic oricarui automobil. OSRAM LED LEDriving LG sunt usor si rapid de instalat.

Se aprind automat si pot fi folosite si ca lumini de pozitie (intensitatea luminoasa scade la 50% atunci cand se aprinde faza scurta).

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.