Categorii produse

LANT ANTIDERAPANT THULE CG9

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Thule
Cod produs : thcg9095

572 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati LANT ANTIDERAPANT THULE CG9 veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

• Sistem de auto-tensionare
• Sistem Micro-regulation pentru o potrivire perfecta a lantului pe toata circumferinta rotii
• Confort sporit in timpul mersului
• Se pot adauga optional bare pentru protectia jantelor din aliaj ( nu sunt incluse in pachet)
• Design inovator si puncte unice de montaj cu coduri de culoare
• Omologari / Certificari / Conformitate: O-Norm 5117, UNI 11313 / CUNA, TUV

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.