Categorii produse

LANTURI ANTIDERAPANTE RUD-GRIP

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Rud
Cod produs : lr4716964

268 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati LANTURI ANTIDERAPANTE RUD-GRIP veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

• Montaj din pozitie stationara
• Comportament bun la rulare
• Plasa de lant inversabila
• Plasa de lant cu zale fine

Practic la tractiune fata:
Montaj-compact. Pur si simplu se asambleaza si se tensioneaza.

Carlig de siguranta robust si usor de prins

Ambalaj atractiv
- geanta textila de calitate
- rezistenta la umiditate
- rezistenta la mizerie
- economie de spatiu

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.