Categorii produse

LANTURI ANTIDERAPANTE THULE CG9

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Thule
Cod produs : thcg9030

363 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati LANTURI ANTIDERAPANTE THULE CG9 veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Caracteristici


- Lanturile antiderapante Thule CG-9 permit un joc de 9 mm in spatele si pe suprafata de rulare a rotilor pentru protectia anvelopelor.

- Design inovator si puncte de asamblare codificate pe culori pentru o montare mai usoara


- Sunt potrivite atat pentru masini mici cat si pentru maşini comerciale (autoutilitare, microbuze), oferind un confort excelent la conducere.

- Lanturile antiderapante Thule CG-9 sunt omologate in conformitate cu cerintele europene si americane (Ö-Norm 5117, CUNA, UNI 11313, TÜV )

- Pentru o durata de viata mai mare, este indicat ca dupa fiecare folosire, lanturile Thule CG-9 sa fie bine curatate si depozitate in locuri ferite de umezeala .
   

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.