Categorii produse

LANTURI ANTIDERAPANTE THULE XB16

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Thule
Cod produs : thxb16210

535 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati LANTURI ANTIDERAPANTE THULE XB16 veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Lanturile antiderapante Thule XB-16, pentru autoutilitare, SUV-uri si crossovere, sunt lanuri de zapada cu o inalta calitate, cu tensionare manuala si toleranta de 16 mm.

Desi aparent seamana cu alte lanturi din aceeasi categorie, se poate vedea in filmul de mai jos calitatea materialelor din care sunt fabricate.

 

Caracteristici
- Lanturile antiderapante Thule XB-16 permit un joc de 16 mm in spatele si pe suprafata de rulare a rotilor pentru protectia anvelopelor,iar carligele inchise de scurtare ajuta la prevenirea rasucirii verigilor lantului

- Datorita designului inovator lanturile antiderapante Thule XB-16 ofera o aderenta excelenta pe gheata si zapada pentru vehicule cu tonaj mai mare decat vehiculele pentru pasageri

- Lanturile antiderapante Thule XB-16 sunt omologate in conformitate cu cerintele europene si americane (O-Norm 5117, CUNA, UNI 11313, TÜV )

- Pentru o durata de viata mai mare, este indicat ca dupa fiecare folosire, lanturile Thule XB-16 sa fie bine curatate si depozitate in locuri ferite de umezeala.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.