Categorii produse

LICHID DE FRANA RAVENOL DOT 4 0.25L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Ravenol
Cod produs : 1350601-250

15 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati LICHID DE FRANA RAVENOL DOT 4 0.25L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

RAVENOL  DOT 4 este un fluid de frana pentru utilizarea in vehiculele cu caracteristici ABS optime.Are stabilitate chimica oferita de aditivi pentru cea mai eficienta lubrifiere.

Datorita formulei speciale a RAVENOL  DOT 4 , specificatiile internationale SAE J1703, ISO 4925 si regulile de siguranta FMVSS 116 DOT3 si DOT4 din SUA sunt indeplinite.

 

 

Aplicatii:

RAVENOL  DOT 4 poate fi utilizat in toate vehiculele pentru care specificatia DOT 4 pentru lichidul de frana este ceruta. Este potrivit pentru toate sistemele de franare hidraulice cu fluide sintetice.

RAVENOL  DOT 4 poate fi amestecat cu toate fluidele de frana cunoscute cu aceeasi specificatie.

 

 
 

Specificatii:

SAE J1704, ISO 4925, FMVSS 116 DOT4

 

 

Caracteristici:  RAVENOL  DOT 4 ofera:

 • Caracteristici ABS optime
 • Stabilitate chimica
 • Cea mai eficienta lubrifiere
 • Comportament neutru fata de piesele sistemului de franare
 • Vascozitate scazuta la temperaturi scazute
 • Miscibil cu toate fluidele de frana cu aceeasi specificatie
 • Characteristics Unit Data Audit
  Boiling point °C min. 260 ISO 4925
  wet boiling point °C min. 165 ISO 4925
  Viscosity at -40°C mPa*s max. 1500 DIN EN ISO 3104

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.