Categorii produse

LICHID DE PARBRIZ WURTH IARNA 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Wurth
Cod produs : 00892332840

13 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati LICHID DE PARBRIZ WURTH IARNA 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Lichid de parbriz WURTH 1L IARNA Detergent pentru parbriz cu efect antigel pentru instalatia de spalat parbrizul. Impiedica inghetarea atat a instalatiei de curatat parbrizul cat si a instalatiei de curatat farurile. Vizibilitate foarte buna pe timpul iernii (curata sarea de la combaterea poleiului, murdaria uleioasa de pe carosabil). Curatare completa chiar si la diluare. Nu ataca parbrizele din policarbonat, protejeaza vopseaua si cauciucul. Are miros de citrice si culoare albastra. Recomandat pentru toate tipurile de autovehicule. Recomandare: Pentru a se asigura o pulverizare optima pe parbriz pana la -15 grade Celsius se recomanda diluarea cu apa 1:1. Detergentul concentrat nediluat cu apa asigura o pulverizare pana la -63 de grade Celsius.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.