Categorii produse

MANNOL GEL CURATARE MAINI 500ML

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Mannol
Cod produs : 9554

18 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati MANNOL GEL CURATARE MAINI 500ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

GEL CURATARE MAINI 500 ML, gel special pentru cur??area eficient? ?i delicat? a mâinilor. Datorita continuturilor fine abrazive si a detergentilor unici (fara adaos de solventi organici) indeparteaza uleiul, grasimea si gudronul. Indeplineste cerintele EU;

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.