Categorii produse

MOTIP HOLLOW WAX-CEARA TRATAMENT CAROSERIE 1000ML

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Motip
Cod produs : 382457

45 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati MOTIP HOLLOW WAX-CEARA TRATAMENT CAROSERIE 1000ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Grupa constructiva: Ceara de conservare; Grupa montaj: Produse chimice; Produs anticoroziv pe baza de ceara pentru protectia cavitatilor din caroseriile auto. Formeaza un strat protector împotriva coroziunii. Aderenta foarte buna; Rezista la intemperii, acizi si baze slabe; Putere de patrundere foarte buna;
continut: 1000 ml;

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.