Categorii produse

ODORIZANT WUNDER-BAUM AROMA FRUHLING

Din totalul de review-uri (0)
Distribuitor : Wunder baum
Cod produs : 3528

7 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ODORIZANT WUNDER-BAUM AROMA FRUHLING veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Odorizantul auto Wunder-Baum - arborele suspendat da un design fresh interiorului masinii si elimina mirosurile. 

Scoateti braduletul 1/3 din ambalaj, iar dupa fiecare saptamana, scoateti ambalajul tot cate 1 cm. Astfel aroma bradutului va persista pana la 60 de zile

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.