Categorii produse

PETEX SET COMPLET HUSE SCAUNE FATA-SPATE ROSU-NEGRU SUPER SPEED

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Petex
Cod produs : 22974812px

134 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati PETEX SET COMPLET HUSE SCAUNE FATA-SPATE ROSU-NEGRU SUPER SPEED veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Setul de huse auto ofera confort si calitate in interiorul masinii. Realizat special pentru cei care cauta eleganta, frumusetea si comoditatea. Designul unic si materialul din care este realizat produsul ofera o senzatie placuta.

 Husele sunt realizate pe dimensiuni  universale, sunt usor de montat si de intretinut.
 
 Protejeaza materialul scaunelor, sporind simultan confortul interior al autovehiculului. 
 
 Material de calitate superioara care confera interiorului masinii un aspect placut si ingrijit.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.