Comanda piese auto online sau la 021.444.77.11

Piese Auto si Industria Auto


Piese Auto si Industria Auto

Industria auto este una dintre cele mai puternice la nivel mondial. Anual, miliarde si miliarde de euro se invart in afacerile cu automobile si businessuri complementare. Nu doar vanzarile de automobile au crescut la nivel mondial, ci indirect si cele de piese auto. Aceasta piata de piese auto s-a dezvoltat foarte mult si in Romania. Foarte multi romani au preferat sa isi cumpere masini la mana a doua din strainatate, iar gradul de uzura fiind unul mare, necesitatea de a inlocui piese devine o conditie sinecvanon. Astfel multi comercianti de piese auto au investit in stocuri si retele de distributie rapida pentru a profita de cererea tot mai mare din partea clientilor.

Printre cele mai cautate piese auto sunt farurile. Unul din motive este ca 90 la suta din accidente sunt frontale iar, in urma impactului, clemele sau geamul farului se strica. Din aceleasi considerente, bara fata si grila fata sunt si ele in topul cautarilor. De asemenea, foarte bine se vand radiatoarele. Acestea se inlocuiesc si pentru ca se sparg in urma unui impact, dar mai ales pentru ca se strica relativ usor si sunt expuse de multe ori bordurilor inalte din Romania. In special pe masinile mai vechi se inlocuiesc radiatoarele deoarece de la socuri capacele de plastic se desprind de elementii din aluminiu.

De asemenea, geamurile laterale sunt printre cele mai cautate piese auto. Acestea se schimba si din cauze independente de sofer, existand cazuri in care hotii sparg geamurile pentru a fura anumite bunuri din masini.

La mare cautare sunt si cauciucurile, mai ales in perioada sezonului rece, atunci cand legea ii obliga pe soferi sa aiba anvelope de iarna. Foarte multi soferi opteaza pentru cauciucurile second - hand. Principalul motiv ar fi pretul mult mai mic in comparatie cu cel al cauciucurilor noi. Astfel, pretul cauciucurilor noi depaseste 1000 de lei, in timp ce anvelopele la mana a doua sau resapate sunt si cu 50 la suta mai ieftine. Insa de multe ori aceasta economie la cauciucuri se transforma intr-o cheltuiala mai mare la piese, dintr-un simplu motiv: cauciucurile vechi nu au aceeasi aderenta si au distanta de franare mai mare, astfel ca numarul tamponarilor creste considerabil in cazul masinilor cu anvelope second hand.

Pe fondul acestei cereri mari, magazinele online cu livrare rapida oriunde in Romania au devenit principala atractie pentru clientii interesati de achizitionarea de piese auto. Probabil ca va intrebati de ce nu se cumpara mult din reprezentante. E simplu. Preturile de acolo sunt mult mai mari decat cele din mediul online. Unul dintre magazinele de referinta in domeniul pieselor auto este autoatu.ro. Preturile accesibile, calitatea produselor si gama variata de piese auto fac ca acest magazin online sa fie unul dintre cele mai apreciate de pe piata. Feedback-urile din partea clientilor sunt pozitive, se pare ca o multime de specialisti in domeniu recomanda acest magazin.

Comentarii

Suport Clienti

Consultantii AutoAtu va stau la dispozitie pentru identificarea pieselor potrivite!

Tel :021.444.77.11
: vanzari@autoatu.ro