Comanda piese auto online sau la 021.444.77.11

 Protectia datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. A.T.U. LEADER AUTO SRL, denumit in continuare AutoAtu, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii

Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor (clientilor, cumparatorilor) magazinului online autoatu.ro cu privire la evolutia comenzilor plasate pe autoatu.ro si cu privire la contul lor de pe autoatu.ro.

Prin completarea datelor dvs. in formularele de comanda, contact si programare service, declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a AutoAtu, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat temporar de catre AutoAtu pentru a va oferi informatii despre starea comenzilor plasate si a contului dumneavoastra.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Ne obligam ca datele cu caracter personal vor fi:

 • prelucrate cu buna credinta si in conformitate cu dispozitiile legale;
 • colectate in scopuri determinate, explicite si legitime;
 • adecvate, pertinente si neexcesive, prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate;
 • exacte si actualizate; datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate si respectiv prelucrate vor fi sterse sau rectificate;
 • stocate intr-o forma care sa permita identificarea persoanei vizate strict pe perioada necesara realizarii scopurilor in care datele sunt colectate si prelucrate.

Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii

AutoAtu ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

 • Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar angajatii operatorului, care proceseaza comenzile plasate pe magazin si conducerea unitatii (administrator, director general, director economic), fiecare dintre acestia acceaza baza de date cu propriul nume de cont si parola. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.
 • Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.
 • Orice operatiune de colectare si/sau modificare a datelor cu caracter personal de catre utilizatori sunt inregistrate permanent (se inregistreaza utilizatorul, data, ora si tipul modificarii); de asemenea sunt inregistrate si toate logarile si delogarile tuturor utilizatorilor la baza de date.
 • Baza de date este stocata pe un server securizat, dotat cu sistem de backup hardware.
 • Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt in incaperi la care accesul este restrictionat.
 • unitatile de calcul au implementate solutii de protectie antivirus si antispam actualizate
 • Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pt aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare.

Sediul firmei este dotat cu sistem de alarma, iar datele cu caracter personal sunt stocate electronic in fisiere securizate, protejate de parola. Informatiile pe suport de hartie sunt pastrate in dosare speciale, la care au acces doar angajatii societatii, carora le incumba obligatia de confidentialitate.

Accesul la date personale

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa AutoAtu, Str. Valea Lunga 54-56, Sector 6, Bucuresti, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 • o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate
 • sa interviti asupra datelor transmise
 • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
 • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege

AutoAtu.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul eMAG.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra si a sprijini serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

AutoAtu va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: firma de curierat (pentru a va putea livra produsele comandate).

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Suport Clienti

Consultantii AutoAtu va stau la dispozitie pentru identificarea pieselor potrivite!

Tel :021.444.77.11
: vanzari@autoatu.ro