Categorii produse

RAVENOL SCOOTER 2T MINERAL 1L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Ravenol
Cod produs : 1153150

26 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati RAVENOL SCOOTER 2T MINERAL 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Descriere

RAVENOL SCOOTER 2-Takt Mineral este un ulei mineral de motor in 2 timpi de inalta calitate.

RAVENOL SCOOTER 2-Takt Mineral este bazat pe uleiuri minerale cu aditivi speciali

Protectie optima impotriva uzurii si prevenirea coroziunii, depunerilor si auto-aprinderilor. RAVENOL SCOOTER 2-Takt Mineral este optimizat pentru motoarele in 2 timpi racite cu aer sau cu apa.

Aplicatii:

RAVENOL SCOOTER 2-Takt Mineral este alegerea optima pentru lubrifierea separata si sistemele selfmix. Utilizarea in sistemele de injectie cu ulei asigura lubrifiere optima si micsoreaza emisia de fum , fiind astfel prieten cu mediul.

RAVENOL SCOOTER 2-Takt Mineral este folosit pentru lubrifierea motoarelor pe benzina in 2 timpi cu sistem de racire cu aer .

RAVENOL SCOOTER 2-Takt Mineral este potrivit , de asemenea, pentru lubrifierea motoarelor scuterelor in 2 timpi , racite cu apa.

RAVENOL SCOOTER 2-Takt Teilsynth poate fi in general mixat cu benzina 1:50.

Specificatii:

API TB,ISO-L-EGB

Aprobari:

JASO 049RAV156

Testate si folosite in motoarele:

JASO FB, APRILIA, HONDA, KYMCO, PEUGEOT, PIAGGIO, SUZUKI, VESPA, YAMAHA

Caracteristici : RAVENOL SCOOTER 2-Takt Mineral ofera:

  • Lubrifiere corespunzatoare pieselor motorului
  • Efect puternic de curatare pentru camerele de ardere. Curata supapele de evacuare si de admisie de rezidurile arderilor si de depuneri
  • Curata bujiile , deci ofera performanta optima motoarelor
  • Protectie foarte ridicata impotriva uzurii si coroziunii
  • Emisii scazute datorate arderii bune
Parametru Unitate de masura Valoare Metoda de testare
Culoare   rosu visual
Densitate (la 20°C) kg/m3 882 EN ISO 12185
Vascozitate (la 40°C) mm2/s 70 DIN 51 562
Vascozitate (la 100°C) mm2/s 8.7 DIN 51 562
Index de Vascozitate VI   100 DIN ISO 2909
Punct de curgere C -24 DIN ISO 3016
Punct de inflamabilitate COC C 190 DIN ISO 2592

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.