Categorii produse

REPSOL MOTO SINTETICO 4T 10W40 1L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Repsol
Cod produs : rp163n51

28 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati REPSOL MOTO SINTETICO 4T 10W40 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Ulei total sintetic creat pentru a indeplini cerintele stricte ale motoarelor de motocicleta in patru timpi. Este recomandat pentru motociclete cu capacítate cilíndrica mare si medie. Ofera protectie maxima motorului concomitent cu frecarea optima pentru cupajele din baia de ulei.

Ulei multigrad cu stabilitate termica excelente datorita compusilor sintetici.
Vascozitatea aleasa asigura o pornire usoara la rece si mentine ungerea la orice temperatura.
Formula eficienta de aditivi detergenti-dispersanti pastreaza partile morului curate.
Asigura un grad optim de frecare pentru discul de ambreiaj, prevenind alunecarea, si uzura prematura a partilor motorului(ambreajul umed).

 

Specificatii si certificari:
JASO T-903:2006 MA (Code M034RYL004)
API SJ

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.