Categorii produse

SOLUTIE ANTISCURGERE RADIATOR SONAX 250 ML

Din totalul de review-uri (0)
Distribuitor : Sonax
Cod produs : so442141

27 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati SOLUTIE ANTISCURGERE RADIATOR SONAX 250 ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Este un produs destinat stoparii scurgerilor din radiator si sistemul de racire.Etanseizeaza in cel mai scurt timp orice fisura aparuta.In plus contine agenti anticorozivi.

Caracteristici:
Opreste si previne scurgerile minore din radiator, blocul motor si sistemul de racire sau incalzire.
Nu blocheaza sistemul.
Nu afecteaza furtunurile de cauciuc, elementele de etansare si partile metalice ale sistemului de racire.
Compatibil cu toate lichidele de racire pe baza de glicol.

 
Compozitie chimica: solutie de apa cu etandiol si pigmenti organici.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Auto
Tip produs Solutie antiscurgere
Destinatie Sistem racire
Cantitate (buc) 1
Cantitate (ml) 250

 

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.