Categorii produse

SOLUTIE CONCENTRATA SPALAT PARBRIZ (VARA) 250 ML

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Cartechnic
Cod produs : 2020033

10 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati SOLUTIE CONCENTRATA SPALAT PARBRIZ (VARA) 250 ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Producator: CARTECHNIC
Capacitate: 250 ml
Solutie curatare parbriz (vara) concentrat 250 ml - 1:100 
Solutie foarte concentrata de curatare cu o aroma placuta. Curata rapid de pe suprafata parbrizului si a farurilor urmele de insecte, funingine, ceara, ulei, si alte pete.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.