Categorii produse

SOLUTIE CURATARE INSTALATIE FRANARE MOTIP BRAKE CLEANER 500 ML

Din totalul de review-uri (0)
Distribuitor : Motip
Cod produs : 382330

14 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati SOLUTIE CURATARE INSTALATIE FRANARE MOTIP BRAKE CLEANER 500 ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Solutie puternica pentru curatarea elementelor instalatiei de franare, a carburatorului, a sistemului de injectie si a ambreiajului. Caracteristici: Se evapora repede, nu lasa reziduuri; Poate fi folosit in diverse pozitii;
Indeparteaza uleiul, grasimea, mizeria de pe elementele instalatiei de franare, acizii si reziduurile de la sudura.

Mod de utilizare:
Aersolul trebuie sa aiba temperatura camerei.
Temperatura de aplicare trebuie sa fie cuprinsa intre +5° si +30°C.
Agitati bine aerosolul inainte de utilizare.
Acoperiti piesele lacuite si cele din material plastic.
Pulverizati pana cand murdaria este dizolvata.
Resturile de murdarie rezultate trebuie tratate ca si deseuri chimice.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.