Categorii produse

SOLUTIE CURATARE SISTEME DE ALIMENTARE BENZINA WYNNS 325 ML

Din totalul de review-uri (0)
Distribuitor : Wynns
Cod produs : wyn61354

25 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati SOLUTIE CURATARE SISTEME DE ALIMENTARE BENZINA WYNNS 325 ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Aditiv de curatare a sistemului de combustibil pe benzina. Este dezvoltat pentru a mentine curat sistemul de combustibil.
Previne formarea depunerilor in carburator si de pe injectoare si supape. Lubrifiaza injectoarele, supapele de admisie, sistemul de combustibil si zona cilindrului superior.
Protejeaza impotriva ruginii si coroziunii.
Faciliteaza pornirea la rece.
Este potrivit pentru benzina cu plumb si fara plumb si nu contine componente care dauneaza convertoarelor catalitice.
 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Solutie curatare
Cantitate (ml) 325
 

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.