Categorii produse

SOLUTIE CURATARE UNIVERSALA SX MULTISTAR SONAX 750 ML

Din totalul de review-uri (0)
Distribuitor : Sonax
Cod produs : so627400

30 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati SOLUTIE CURATARE UNIVERSALA SX MULTISTAR SONAX 750 ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

SONAX MultiStar universal Cleaner este o solutie de curatare ultra versatila pentru suprafete exterioare si interioare. Suficient de puternic pentru a curata zonele cu conditii dificile, cum ar fi butuci de roata si compartimentele motoarelor, dar, de asemenea, este destul de bland pentru a curata aproape orice suprafata interioara, fara decolorare sau efecte adverse.
Se poate utiliza in conditii de siguranta pe orice suprafata interioara, cu exceptia materialelor plastice clare (capacul panoului de bord, ecran de VNA) si piele.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Exterior vehicul
Tip produs Solutie
Cantitate (ml) 750

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.