Categorii produse

SOLUTIE CURATAT INSECTE WURTH 500 ML

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Wurth
Cod produs : 00893470

39 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati SOLUTIE CURATAT INSECTE WURTH 500 ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Curatitor insecte contine elemente active performante. Urmele de insecte care pot afecta vopseaua sunt indepartate usor si in totalitate. Poate fi utilizat si in instalatii de spalat. Asigura protectia materialului, nu ataca vopseaua, cromul, materialele plastice, cauciucul etc. Nu formeaza emulsie cu apa, nu contine AOX, nu contine silicon. Domeniu de aplicare: Parbriz,grila radiator, bara de protectie, faruri etc. Mod de aplicare: Se pulverizeaza pe suprafata respectiva si se lasa cateva minute sa actioneze. Se indeparteaza resturile utilizand un burete. Pentru a se evita aparitia zgarieturilor provocate de particulele de praf suprafata va fi spalata cu apa in prealabil. Atentie! A nu se utiliza pe suprafetele vopsite fierbinti sau expuse razelor solare.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.